Massages in Ieper

Links massage Ieper

  • Alles wat je op je huid aanbrengt, komt via de poriën en de bloedbanen ook binnenin je lichaam terecht. Daarom masseren wij enkel met heel zuivere plantaardige en essentiêle oliën, meer bepaald met Pranarôm en Sjankara. Beide merken zijn pioniers (de ene in Wallonië en de andere in Vlaanderen) op vlak van aromatherapie, en gaan op een bijzonder ethisch verantwoorde, wetenschappelijke, verantwoorde en passionele wijze om met essentiële oliën. Meer info vind je ook op hun websites: www.sjankara.com en www.pranarom.com
    In Fields of Gold bieden wij de essentiële oliën (we hebben er een honderdtal op voorraad) ook aan per druppel: zo kan je zelf je eigen olie, shampoo, reinigingsmelk, créme, hydraterende lotion, … samenstellen!
  • Alle muren van ons pand hebben we geverfd met ecologische verven. De meest pure verf die we konden vinden waren de kalk- en leemverven van Peter Steen. Kom ervaren hoe mooi, natuurlijk en lichtinvalminnend deze natuurlijke verven aanvoelen!
  • Lu Jong is een oeroud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk, naar het Westen gebracht door Tulku Lama Lobsang. In Fields of Gold, maar ook overal ter wereld, kan je deze eenvoudige, maar zeer krachtige oefeningen aanleren. Kijk onder de rubriek Workshops wanneer er lessen doorgaan. Meer info vind je ook op www.lujong.be en www.tulkulobsang.be.

Reserveren:

(+32) 496 81 82 07

info@fieldsofgold.be

  Rijselstraat 74,
    8900 Ieper
  (+32) 496 81 82 07