Massages in Ieper

Aromaconsult

AROMACONSULT met optioneel aansluitend de creatie van je persoonlijke gouden aroma-olie, of een persoonlijke aromastick.

Hoe gaat een aromaconsult in zijn werk?

Je kan met een bepaalde vraag of een thema komen. Je wil bv ondersteuning voor meer balans en rust in je leven. Of voor meer zelfvertrouwen. Je wil beter geaard zijn, met beide voeten op de grond staan, leven vanuit je innerlijke kracht en werken aan een goede focus. Je wil meer energie, nieuwe levensadem. Je immuniteit verhogen na ziekte, antibioticabehandelingen of chemokuren. Je wil je eeuwig piekerende hoofd stilleggen. Je wil beter en dieper slapen. Helderheid en concentratie. ...

Geniet van een reis door het land der geuren, waarbij je volgens behoefte heel deskundige informatie krijgt over essentiële oliën. Een aromaconsult duurt 45 minuten en kost 45€.

Optioneel creëren we daarna een persoonlijk natuurzuiver parfum, die jou op dit moment heel erg ondersteunt. Reken hiervoor een kwartier extra tijd. Je kan kiezen voor een persoonlijke gouden aroma-olie, of een persoonlijke aromastick.

1) Een gouden aroma-olie bestaat uit pure jojoba-olie. In wezen is jojoba eigenlijk een wax, waardoor ze heel erg lang houdbaar is. Na 20 jaar is nog steeds niets van de kwaliteit verloren, de olie wordt niet ranzig. Het is een ideale olie om jezelf mee te parfumeren, bv achter de oren, op de binnenkant van de polsen, op de decolleté, op de toppen van versgewassen haren, op de zonnevlechtzone, ... De olie verzorgt en hydrateert de huid, zonder een vettige laag achter te laten. Integendeel, jojoba-olie wordt vaak ingezet voor een probleemhuid zoals acné, omdat deze olie de talgproductie reguleert. Jojoba-olie reguleert ook de zuurtegraad van de huid en maakt de huid heel soepel en elastisch. Jojoba-olie werkt hydraterend, adstringerend en wondhelend. Ze wordt 'het goud van de Inca's' genoemd. Onze jojoba-olie bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, geen aardoliederivaten en is niet op dieren getest. Aan deze olie voegen we pure essentiële oliën van de hoogste kwaliteit toe. Dit zijn de essentiële oliën die je tijdens de geurreis zelf kiest, en die jou zowel fysiek, als energetisch, als emotioneel en mentaal ondersteunen in het proces waar je je nu in bevindt. PRIJS: 30ml = 30€.

2) Een aromastick kan je overal mee naartoe nemen. Je kan de stick olfactorisch gebruiken: via geurreceptoren wordt het emotionele brein gestimuleerd. Maar je kan de stick ook gebruiken voor een betere concentratie, doorzettingsvermogen en tegen faalangst bij examens. Of bijvoorbeeld als anti-stress, of tegen misselijkheid en reisziekte. Of om geïrriteerde slijmvliezen te ontlasten en de neus vrijer te maken. Of als een krachtige oppepper bij vermoeidheid. Bij heimwee, depressie, faalangst, stress, ... Een aromastick bestaat uit 3 delen: een katoenen wattenstick, een koker met gaatjes waar je de wattenstick in doet, en een dop. Op de katoenen wattenstick druppelen we pure essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. Dit zijn de essentiële oliën die je tijdens de geurreis zelf kiest, en die jou zowel fysiek, als energetisch, als mentaal en emotioneel ondersteunen in het proces waar je je nu in bevindt. De aromastick blijft minstens 3 maanden actief. De stick heeft de grootte van een lippenstift, en kan je overal mee naartoe nemen: in je handtas, in de auto, in je jaszak, in het vliegtuig, in een pennenzak, ... PRIJS = 15€

 

 

Reserveren:

(+32) 496 81 82 07

info@fieldsofgold.be

  Rijselstraat 74,
    8900 Ieper
  (+32) 496 81 82 07